Advertisement

Φωτια Κερατεα Τωρα - Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κερατέα : Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid).

Φωτια Κερατεα Τωρα - Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κερατέα : Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid).. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου.

Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ...
Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός έφτασε ως τις Σπέτσες - Δείτε ... from images32.inewsgr.com
Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση. Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι.

Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112.

Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Καταγγέλει εμπρησμό ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα
ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα from media.enikos.gr
Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της κερατέας με την κατεύθυνσή του αυτή τη στιγμή να είναι. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα.

Φωτιά τώρα στην Κερατέα
Φωτιά τώρα στην Κερατέα from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη.

Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid). Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς.

Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ κερατεα φωτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Posting Komentar

0 Komentar