Advertisement

Φωτια Κερατεα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται η Ανάβυσσος ... / Συναγερμός έχει σημάνει για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Φωτια Κερατεα / Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται η Ανάβυσσος ... / Συναγερμός έχει σημάνει για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα.. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24. Η φωτιά ξέσπασε το πρωί εντός των ορίων οικισμού, ο οποίος εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ λίγο μετά τις 12:30 δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η πυροσβεστική σε συνεργασία με την η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά τώρα στην Αττική: Εκκενώνονται ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά τώρα στην Αττική: Εκκενώνονται ... from www.ieidiseis.gr
Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα κάτοικοι περίπου 15 σπιτιών που είναι διάσπαρτα στην κορυφή του λόφου πάνω από τον οικισμό, ύστερα από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη φροντίδα του δήμου, καθώς στον τόπο της φωτιά είναι από την. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον λόφο, όπου καίνε αραιή βλάστηση με πουρνάρια και λίγα πεύκα. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Συναγερμό στην πυροσβεστική έχει προκαλέσει πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας και «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Σε επικοινωνία του avgi.gr με την πυροσβεστική πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση σε η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει δασική έκταση και βρίσκεται μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν. Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.για φωτιά στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης σε δασική έκταση στην κερατέα, στην περιοχή ρουμούντη. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Polis 24 - ΕΒΡΟΣ | Facebook
Polis 24 - ΕΒΡΟΣ | Facebook from lookaside.fbsbx.com
H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο επιχειρούν 24. Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11.30 στην κερατέα, στη περιοχή ρουμουντί, κοντά στο βρωμοπούσι στο δήμο λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50 μέτρα από την λεωφόρο. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΕΠΙΤΟΠΟΥ ...
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΕΠΙΤΟΠΟΥ ... from activenews.gr
Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η πυροσβεστική σε συνεργασία με την η φωτιά καίει δάσος και στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Σε επικοινωνία του avgi.gr με την πυροσβεστική πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εισήγηση σε η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δασική έκταση αλλά με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ είναι κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες.

Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής. Ακολουθήστε το flash.gr στο google news και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεταξύ θορικού και δασκαλιού, κοντά σε οικισμούς και υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα και επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συναγερμός έχει σημάνει για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Τελευταια ενημερωση 13:02 υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή. H πυροσβεστική σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησαν την προληπτική εκκένωση των σπιτιών των κατοίκων που μένουν γύρω από τα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και ειδικότερα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Posting Komentar

0 Komentar